Lokalizimi i aplikacionit

Lokalizimi i Optimizimit të Dyqanit të Aplikacioneve

Tap into new audiences with ASO localization to expand your app's reach with our app store optimization services in 40 languages, reaching users in 175 regions. 

Reklamat e kërkimit të Apple

Reklamat e kërkimit të Apple

Konsulencë e çertifikuar e Apple Search Ads me përvojë në konfigurimin dhe menaxhimin e fushatave të reklamave të kërkimit në App Store.

Testimi AB

Optimizimi i normës së konvertimit (CRO)

Përmirësoni shkallën e konvertimit të shkarkimit të aplikacionit tuaj me një kornizë të provuar testimi AB duke përdorur teste me shumë variacione të pamjeve të ekranit të aplikacionit tuaj, ikonës dhe videos së shikimit paraprak të aplikacionit.

Hulumtimi i fjalëve kyçe

Kërkimi dhe optimizimi i fjalëve kyçe

Zbuloni fjalë kyçe me volum të lartë kërkimi me konkurrencë më të ulët. Optimizoni listimin tuaj me njohuri të përditësuara të algoritmit të motorit të kërkimit dhe përvojës së optimizimit të testuar në betejë.

sqShqip

Let's Talk About Your App Marketing