Let's Talk App Store Optimization (ASO)

ASO marketing agency services that increase
App Store & Google Play organic downloads
ASO Campaign Services
Grafikët e aplikacioneve celulare

I BESUESHËM

🚫 Pa optimizim të Dyqanit të Aplikacioneve me cilësi të ulët

Përvoja ime në ofrimin e ASO për aplikacionet celulare më ndihmoi të fitoj një kuptim të thellë se si ASO lidhet me rritjen e aplikacioneve celulare më lejon të marr parasysh variablat që shumica e shërbimeve SEO dhe ASO nuk i bëjnë. Unë e kuptoj se si mekanika e App Store ndikon në kërkimin, ndryshe nga një konsulent standard marketingu i rritjes.

Aplikacionet më të larta

ANALITIKE

🢢 Po për të dhënat

Unë e di se si të gjej, kuptoj dhe përdor statistikat e Optimizimit të App Store dhe metrikat ASO për të krijuar dhe përmirësuar meta të dhënat e faqes së produktit të dyqanit të aplikacioneve. Mënyra se si të matet ndikimi i ASO është po aq e rëndësishme, kështu që ne jemi të sigurt në efektet e përpjekjeve të ASO. Jo, "dukej mirë" nuk është një shpjegim i mjaftueshëm.

Get Results

🟢 Increase Rankings

See why App Store Optimization is important for the success of your mobile app. App Store Optimization (ASO) is the process of optimizing your app’s visibility and ranking in Apple’s App Store and Google Play Store. With millions of apps available in the app stores, it’s crucial to have a strong ASO strategy in place to increase your app’s visibility, attract more downloads, and ultimately drive revenue.

Me eksperiencë

🟢 Ekspert i fushatës ASO

Një ekspert me përvojë i marketingut të rritjes celulare i specializuar në App Store dhe Google Play App Store Optimization (ASO) për 50+ aplikacione, blerjen e përdoruesve (UA), optimizimin e murit të pagesës, fitimin e parave, testimin A/B dhe fushatat e reklamave të kërkimit në Apple. 

Strategjia e blerjes së përdoruesve të ASO Marketing Mobile

Kërkimi dhe optimizimi i fjalëve kyçe

Zbuloni fjalë kyçe me volum të lartë kërkimi me konkurrencë më të ulët. Optimizoni listimin tuaj me njohuri të përditësuara të algoritmit të motorit të kërkimit dhe përvojës së optimizimit të testuar në betejë.

Hulumtimi i fjalëve kyçe

Optimizimi i normës së konvertimit (CRO)

Përmirësoni shkallën e konvertimit të shkarkimit të aplikacionit tuaj me një kornizë të provuar testimi AB duke përdorur teste me shumë variacione të pamjeve të ekranit të aplikacionit tuaj, ikonës dhe videos së shikimit paraprak të aplikacionit.

Testimi AB

Reklamat e kërkimit të Apple

Konsulencë e çertifikuar e Apple Search Ads me përvojë në konfigurimin dhe menaxhimin e fushatave të reklamave të kërkimit në App Store.

Reklamat e kërkimit të Apple

Lokalizimi i Optimizimit të Dyqanit të Aplikacioneve

Prekni audienca të reja me lokalizimin ASO për të zgjeruar shtrirjen e aplikacionit tuaj me shërbimet tona të optimizimit të dyqaneve të aplikacioneve në 40 gjuhë, duke arritur përdorues në 175 rajone. 

Lokalizimi i aplikacionit
Ekspert i besuar i Optimizimit të Dyqanit të Aplikacioneve
Myka
246x0w 1
Sippd
Fasulja e Vogël
21Lëviz zgjidhësin e kubit të Rubiks
Mësoni me aplikacionin Earlybird
Aplikacioni Athes Sports

I besuar nga aplikacionet kryesore

"Jason shkoi përtej asaj që iu kërkua. Ai është me të vërtetë një profesionist në atë që bën dhe e kupton procesin ASO. Ai na ndihmoi të navigojmë praktikat më të mira për gjurmimin e blerjeve të përdoruesve dhe është jashtëzakonisht i ditur se si ta bëjmë aplikacionin tuaj të dukshëm. Ne do ta rekomandoja shumë Jason për të ndihmuar me çdo aplikacion, 10/10."

Brent
Aplikacioni Myka Cookbook

I besuar nga aplikacionet kryesore

"Jason bëri një punë të shkëlqyer dhe ishte i shkëlqyeshëm për të punuar me të. Komunikim shumë i qartë dhe i shpejtë dhe kthesë shumë e shpejtë gjithashtu. Do të rekomandoja plotësisht të punoja me Jason, shumë i kënaqur me punën."

Jose
Aplikacioni i Universitetit Ea$y

I besuar nga aplikacionet kryesore

"Jason shkoi përtej projektit të kërkuar. Ai ishte i gatshëm t'u përgjigjej pyetjeve, madje pranoi të merrte një telefonatë (në vonë në mbrëmje për të) për të shpjeguar gjetjet e tij. Ai me të vërtetë kujdesej për suksesin e biznesit tim edhe më shumë sesa thjesht duke ofruar projektin. Unë rekomandoj shumë të punosh me Jason."

Skot
Aplikacioni Novel Effect Children's

I besuar nga aplikacionet kryesore

"Jason shkoi më lart dhe përtej për punën tonë së bashku! Ekipi im dhe unë u impresionuam plotësisht me gjithëpërfshirjen e analizës së tij dhe sa të thelluara ishin rekomandimet dhe strategjitë e tij për zbatimin. Ai flet rrjedhshëm Optimizimin e App Store dhe Reklamat e Kërkimit të Apple, dhe vazhdon të përditësohet me standardet dhe strategjitë përkatëse. Ai punoi me orarin tonë dhe e përfundoi projektin përpara afatit, duke na lejuar të zhytemi në një pyetje dhe përgjigje së bashku. Është e qartë se Jason kujdeset për klientët e tij dhe suksesin e tyre."

Alicia
Aplikacioni Sippd Wine

I besuar nga aplikacionet kryesore

"Jason jo vetëm që prodhoi punë të shkëlqyera, ai shkoi përtej dhe më tej për të më dhënë burime shtesë se si të përmirësoja më tej ASO-në e aplikacionit tim. Ai dha gjithçka në një format të lehtë për t'u kuptuar, shpjegoi shkëlqyeshëm procesin e tij dhe mënyrën se si e prodhoi punën, dhe iu përgjigj të gjitha pyetjeve të mia. Unë do të punoj përsëri 100% me Jason."

James
Aplikacioni i lojës Wordbox

I besuar nga aplikacionet kryesore

"Jason i mposhti të gjitha pritshmëritë. Ai ishte i shkëlqyeshëm për të punuar dhe shkoi më tej për të shpjeguar gjetjet e tij. Ai ndau shumë këshilla dhe burime të shkëlqyera për të ndihmuar në tregtimin e aplikacionit tim, gjë që më dha një drejtim më të saktë se në çfarë të përqendrohesha më pas. Ai ka shumë njohuri për ASO dhe ka një proces gjithëpërfshirës dhe të menduar mirë për zgjedhjen e fjalëve kyçe të duhura. Do të doja të punoja përsëri me Jason në të ardhmen. Rekomandohet shumë për këdo që kërkon të përmirësojë ASO / marketingun e aplikacionit të tyre"

Mirte
Aplikacioni i Little Bean Pregnancy

I besuar nga aplikacionet kryesore

"Rezultatet e optimizimit të dyqanit të aplikacioneve të Jason flasin vetë. Shkarkimet e aplikacioneve të mia u rritën 280%, përshtypjet e App Store u rritën 480%, seancat e përdoruesve me 200%, shkalla e konvertimit me 5% dhe shitjet janë rritur mbi 1000%!"

Niko
21 Aplikacioni Moves Solver

I besuar nga aplikacionet kryesore

"Jason është padyshim një ekspert ASO dhe ishte një kënaqësi për të punuar me të. Ai kishte mjetet dhe strategjitë për të hulumtuar dhe rekomanduar në mënyrë efektive titujt, fjalët kyçe dhe përshkrimet për të optimizuar listat e dyqaneve tona të aplikacioneve. Ne do të lançojmë aplikacionin tonë së shpejti në të dy dyqanet dhe pamjen përpara për të vazhduar punën me Jason në përpjekjet tona ASO."

Sarah
Aplikacioni Ealybird Learning

I besuar nga aplikacionet kryesore

"Jason ishte i jashtëzakonshëm për të punuar me të. Puna e tij ishte e nivelit të lartë. Ai ishte i përgjegjshëm në çdo hap të rrugës, ai mendonte jashtë kutisë, ofroi njohuri, etj. Nuk mund të ishte më i lumtur me rezultatin. Patjetër që do ta përdorë atë në të ardhmen dhe rekomandoje atë për këdo që kërkon këtë shërbim."

Joshua
Aplikacioni Athes Sports

Ekspert i certifikuar

Reklamat e kërkimit të Apple

Profesionist i kualifikuar i "Apple Search Ads" (ASA) që ju nevojitet për të konfiguruar dhe menaxhuar fushatat e markës, konkurrencës, kategorisë dhe zbulimit për aplikacionin tuaj. 

I verifikuar

Punësoni me besim

Lexoni komentet e vërteta të klientëve të marketingut të aplikacioneve celulare Upwork and Clutch. Shikoni optimizimin e vërtetë të dyqanit të aplikacioneve studimet e rasteve e renditjes së fjalëve kyçe të aplikacionit të klientit para dhe pas optimizimit të dyqanit të aplikacioneve. Punësoni aplikacione Outrank kur të jeni gati.

Book A Free ASO Consultation

How Much Does App Store Optimization Cost?

App Store Optimization Cost

App Store (iOS) App

$3900 USD / One-Time Cost

Google Play App

$4300 USD / One-Time Cost

Both App Store + Google Play Apps

$6000 USD / One-Time Cost

Optimizimi i App Store
Report of Results
Hulumtimi i fjalëve kyçe
New App Description
Premium ASO Software
Design Brief for Assets
New App Icon
New App Screenshots
Category Optimization
Tag Optimization
Cross-Localization Trick
Ideas for App Features
Monetization Strategies
A/B Testing
14-Day Turnaround Time
21-Day Turnaround Time

Përdorimi i mjeteve më të mira ASO

FAQ për Optimizimin e Dyqanit të Aplikacioneve

Jo, të gjithë punën e bëj vetë. puna e optimizimit të dyqanit tuaj të aplikacioneve nuk do t'i nënkontraktohet askujt tjetër.

Jason përdor Mobile Action, Appfigures, Data.ai dhe Sensor Tower.

Shërbimet e Optimizimit të Dyqanit të Aplikacioneve nga skaji në fund:

✓ Vlerësoni renditjen dhe performancën aktuale të kërkimit
✓ Synoni fjalë kyçe me vëllim dhe rëndësi të lartë kërkimi
✓ Rishikoni titullin e App Store, faqen e përshkrimit, tekstin promovues dhe metadatat
✓ Menaxhoni lokalizimin e listimit për vendet përkatëse
✓ Krijoni pamje dhe logo të aplikacionit
✓ Ndërtoni fushata të reklamave të kërkimit të Apple, të cilat ndikojnë drejtpërdrejt në algoritmet e kërkimit organik
✓ Kontrollo listën në App Store Connect për pajtueshmëri me praktikat më të mira
✓ Menaxhimi i reputacionit për vlerësimet dhe rishikimet e aplikacioneve
✓ Propozoni veçori që mungojnë në aplikacionin tuaj që ndikojnë në ASO
✓ Merrni të dhëna të sakta për të optimizuar aplikacionin duke përdorur mjete premium ASO
✓ Ju përditësoni me raportime të detajuara në lidhje me dukshmërinë e aplikacionit tuaj
✓ Rregulloni ASO në bazë të të cilit shkarkimet kthehen në përdorues aktivë

Më kontaktoni drejtpërdrejt për të diskutuar projektet e personalizuara të marketingut të aplikacioneve ose për të blerë shërbimet e mia të optimizimit të dyqaneve të aplikacioneve menjëherë përmes Upwork platformë.

Po, ju lutemi shkarkoni raste studimore këtu duke treguar renditjen e fjalëve kyçe para dhe pas për klientët me të cilët kam punuar.

Rezultatet e Optimizimit të Dyqanit tim të App Store flasin vetë. Kam fituar një renditje #1🏆 në kategorinë App Store Games – Trivia në më pak se një muaj për DAFUQ, një aplikacion i pa renditur më parë.

Renditja e dyqaneve të aplikacioneve #1

Përveç DAFUQ, kam ofruar Optimizimin e App Store (ASO) dhe menaxhimin e certifikuar të reklamave të kërkimit të Apple (ASA) në më shumë se 30 aplikacione iOS/Google Play, duke përfshirë katër aplikacione të tjera kryesore të 100 në kategoritë e tyre (Oceanic+, 21Moves, Novel Effect, Dafuq dhe Qmee).

Mos ngurroni të rishikoni punën time nga optimizimi i dyqanit të aplikacioneve (titulli, titrat, fusha e fjalëve kyçe, përshkrimi, kategoria, etj.) dhe reklamat e kërkimit të Apple që kam ofruar.

https://apps.apple.com/us/app/21moves-cube-scanner-solver/id1533263247
– https://apps.apple.com/us/app/dafuq-party-games/id1423726773
– https://apps.apple.com/gb/app/qmee-take-surveys-for-rewards/id1107954624
– https://apps.apple.com/us/app/novel-effect-read-aloud-books/id1057374139
– https://apps.apple.com/app/id1610517133
…dhe me shume

Ndryshe nga besimi popullor, nuk keni nevojë të jeni folës amtare ose të keni ndonjë njohuri në një gjuhë të caktuar për të lokalizuar në mënyrë efektive listën e aplikacionit tuaj në App Store. Megjithëse është sigurisht e dobishme të keni një kuptim të fortë të gjuhës për të cilën po lokalizoni, shumë mjete dhe burime janë të disponueshme, nga Google Translate te spiunimi se cilat fjalë kyçe renditen konkurrentët tuaj për përdorimin e softuerit ASO, që mund të ndihmojnë në procesin e përkthimit.

ASO do të thotë Optimizimi i App Store, i cili është procesi i përmirësimit të dukshmërisë së aplikacionit tuaj dhe shkallës së konvertimit në dyqanet e aplikacioneve. ASO ndihmon aplikacionin tuaj të renditet më lart për fjalë kyçe përkatëse, të tërheqë më shumë shkarkime organike dhe të reduktojë kostot e blerjes së përdoruesve. ASO gjithashtu përmirëson shkallën e konvertimit të aplikacionit duke e bërë listën e dyqanit tuaj të aplikacioneve më tërheqës dhe më të përshtatshëm për përdoruesit e mundshëm. Me informacione të qarta dhe koncize, pamje ekrani me cilësi të lartë, video, vlerësime, rishikime dhe përditësime, mund të bindni më shumë përdorues të shkarkojnë aplikacionin tuaj1.

Outrank Apps është një kompani ASO që është e specializuar për t'ju ndihmuar të optimizoni listën e dyqanit tuaj të aplikacioneve për performancë maksimale. Kam mbi 15 vjet përvojë në marketing dixhital, menaxhim dhe zhvillim biznesi, duke ofruar zgjidhje të personalizuara bazuar në qëllimet e aplikacionit tuaj, audiencën e synuar, konkurrentët dhe tendencat e tregut. Unë ofroj gjithashtu njohuri dhe raporte të bazuara në të dhëna për t'ju ndihmuar të matni rezultatet tuaja ASO dhe ROI.

Cilat aplikacione kanë nevojë për ASO?

Nëse dëshironi të rritni biznesin tuaj të aplikacioneve me ASO, na kontaktoni sot për një konsultim falas!

Outrank Apps Shërbimet ASO ndryshojnë nga kompanitë e tjera ASO në disa mënyra:

 • Unë ofroj lokalizim të kryqëzuar për dyfishin e numrit të fjalëve kyçe, që do të thotë se ne mund të optimizojmë aplikacionin tuaj për dy gjuhë ose rajone në të njëjtën kohë duke përdorur të njëjtin grup fjalësh kyçe. Kjo mund t'ju ndihmojë të arrini më shumë përdorues të mundshëm dhe të rrisni shikueshmërinë dhe shkarkimet e aplikacionit tuaj.
 • Unë mund të bëj lokalizimin ASO për çdo gjuhë ose rajon që dëshironi të synoni. Unë e bëj këtë duke përdorur të dhëna dhe tendenca lokale për të siguruar që aplikacioni juaj të jetë i përshtatshëm dhe tërheqës për audiencën tuaj të synuar.
 • Unë ofroj më shumë fjalë kyçe në kërkimin tim sesa shumica e kompanive të tjera. Unë përdor mjete dhe metoda të avancuara për të gjetur fjalët kyçe më të përshtatshme, me trafik të lartë, me vështirësi të ulëta dhe me qëllim të lartë për aplikacionin tuaj. Unë gjithashtu analizoj fjalët kyçe dhe strategjitë e konkurrentëve tuaj për të gjetur boshllëqe dhe mundësi për aplikacionin tuaj.
 • Puna ime ASO nuk i delegohet stafit. Si themelues i bëj të gjitha vetë, ndryshe nga agjencitë më të mëdha që delegojnë punën tek stafi i ri. Unë personalisht kam punuar në mbi 40 aplikacione në shumë vende. Unë personalisht mbikëqyr çdo aspekt të projektit tuaj ASO nga fillimi në fund. Unë do të jem ai që do të komunikoj me ju drejtpërdrejt dhe rregullisht për t'u siguruar që jeni të kënaqur me rezultatet.
 • Unë kam përvojë të dëshmuar në arritjen e renditjes së lartë për aplikacione të ndryshme në kategori të ndryshme duke përdorur vetëm teknikat ASO. Ne i kemi ndihmuar klientët tanë të tejkalojnë konkurrentët e tyre dhe të arrijnë pozitat #1 në vendet e tyre. Kam fituar gjithashtu renditjen e 150 kategorive më të mira për 4 aplikacione të tjera duke përdorur vetëm ASO.
 • Unë jam i certifikuar nga Apple Search Ads dhe mund t'ju ndihmoj të shfrytëzoni këtë kanal të fuqishëm për të nxitur rritjen tuaj organike. Unë mund t'ju ndihmoj të krijoni dhe menaxhoni fushata efektive të reklamave të kërkimit të Apple që drejtojnë trafikun me cilësi të lartë në aplikacionin tuaj. Mund të optimizoj gjithashtu krijimet tuaja të reklamave, ofertat e fjalëve kyçe të caktimit të buxhetit të caktimit të parametrave të metodave të ndjekjes së matjeve të raportimit dhe ROI.
 • Unë përdor vetëm metoda dhe mjete të drejtuara nga të dhënat për të matur dhe optimizuar çdo aspekt të strategjisë suaj ASO. Unë përdor platforma analitike si Mobile Action, Sensor Tower, App Radar, etj. për të monitoruar performancën e aplikacionit tuaj në metrika të ndryshme, si p.sh. të ardhurat e mbajtjes së shkarkimeve nga renditja, etj. Kryej gjithashtu eksperimente testimi A/B për të gjetur kombinimet më të mira të pamjeve vizuale të përmbajtjes së fjalëve kyçe etj. për listën e dyqanit tuaj të aplikacioneve.
 • Unë ofroj zgjidhje të personalizuara të përshtatura për qëllimet tuaja specifike, sfidat e mundësive dhe buxhetit. Unë e kuptoj që çdo aplikacion është unik dhe kërkon një qasje të ndryshme për të optimizuar potencialin e tij. Kjo është arsyeja pse unë personalizoj shërbimet e mia ASO sipas situatës dhe objektivave tuaja specifike.

Unë mas dhe raportoj rezultatet e fushatave ASO duke përdorur metrika dhe platforma të ndryshme. Disa nga metrikat që përdor janë:

 • Renditjet: Unë gjurmoj renditjen e aplikacionit tuaj për fjalët kyçe dhe kategoritë tuaja të synuara në dyqane dhe tregje të ndryshme aplikacionesh. Unë gjithashtu krahasoj renditjen tuaj me renditjen e konkurrentëve tuaj për të parë se si po performoni kundër tyre.
 • Shkarkimet: Ne gjurmojmë shkarkimet dhe instalimet e aplikacionit tuaj në dyqane dhe tregje të ndryshme aplikacionesh. Unë gjithashtu analizoj burimet tuaja të shkarkimit për të parë se nga vijnë përdoruesit tuaj dhe si po e gjejnë aplikacionin tuaj.
 • Mbajtja: Unë gjurmoj shkallën e mbajtjes së aplikacionit tuaj, që është përqindja e përdoruesve që vazhdojnë të përdorin aplikacionin tuaj pas një periudhe të caktuar kohe. Unë gjithashtu analizoj sjelljen dhe angazhimin tuaj të përdoruesit për të parë se si po e përdorin aplikacionin tuaj dhe cilat veçori pëlqejnë ose nuk i pëlqejnë.
 • Të ardhurat: Unë gjurmoj të ardhurat e aplikacionit tuaj nga burime të ndryshme si blerjet përmes aplikacionit, abonimet, reklamat, etj. Llogarit gjithashtu kthimin tuaj nga investimi (ROI) për të parë se sa fitim po bëni nga fushatat tuaja ASO.

  Disa nga platformat që përdor janë:

 • Kulla e sensorit: Një platformë lider analitike që ofron njohuri mbi performancën e dyqaneve të aplikacioneve, sjelljen e përdoruesit, tendencat e tregut, etj. Unë përdor Sensor Tower për të monitoruar dhe optimizuar renditjen e të ardhurave nga shkarkimet e aplikacionit tuaj, etj. në dyqane dhe tregje të ndryshme aplikacionesh.
 • Veprimi celular: Një tjetër platformë e njohur analitike që ofron të dhëna dhe njohuri për optimizimin e dyqaneve të aplikacioneve, blerjen e përdoruesve, inteligjencën konkurruese, etj. Unë përdor Mobile Action për të gjetur dhe optimizuar fjalë kyçe më të mira për aplikacionin tuaj bazuar në qëllimin e trafikut të vështirësisë së relevancës etj. Unë përdor gjithashtu Mobile Action për të analizoni performancën e strategjive të fjalëve kyçe të konkurrentëve tuaj etj.

Let's Talk App Marketing

Agjencia e marketingut të aplikacioneve celulare e fokusuar në rezultate duke përdorur strategji të drejtuara nga të dhënat

Adresë:

2900 SE 7th Ave.
Miami, FL 33137
Shtetet e Bashkuara

sqShqip

Let's Talk About Your App Marketing